Pulse of love 10/12/2013

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Δυο μέθοδοι για να βοηθάτε όλους τους ανθρώπους

Να στέλνετε φωτεινές σκέψεις στον αρχηγό του Κράτους

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν στέλνουν παρά κατάρες και δεν κάνουν παρά κριτική σ' αυτούς που τους κυβερνούν. Και μάλιστα, για να διασκεδάσουν το κοινό, παν­τού στους εφημερίδες στα νυχτερινά κέντρα, τους παρου­σιάζουν σαν γελοία και αστεία υποκείμενα. Τότε οι καημένοι, περιτριγυρισμένοι από αυτές τις αρνητικές και άσχη­μες σκέψεις παίρνουν κακές αποφάσεις για τη χώρα και τα σφάλματά τους ξαναπέφτουν στο λαό. 
Για να βοηθήσετε τη χώρα σας, πρέπει να σκέφτεστε αυτόν που είναι επικεφαλής, να του στέλνετε φως ώστε να είναι πάντοτε καλά εμπνευσμένος. Δεν μπορείτε να βοηθήσετε όλη τη χώρα σας, γιατί είναι απέραντη, αρκεί όμως να βοηθήσετε έναν άνθρωπο, έναν και μόνο, και αυτό είναι πιο εύκολο κι αυτός θα κάνει καλό σε όλους, γιατί πολλά πράγματα εξαρτιόνται από αυτόν. 

Αν πετύχει και ψηφιστούν κοινωνικοί νόμοι για τη δημόσια υγεία, για τη στέγαση, για την παιδεία... όλος ο λαός θα ωφεληθεί γιατί ένας και μόνον είχε εμπνευστεί καλά.




Να βλέπετε την ανθρωπότητα σαν ένα και μοναδικό ον στο οποίο στέλνετε βοήθεια 

Νομίζετε ότι σας ειναι αδυνατον να ενεργήσετε για την ανθρωπότητα, για να την καλυτερέψετε και για να τη βοηθήσετε και λέτε: «Είναι τόσο πολλοί, ώστε είναι αδύνατο!» Βέβαια, είναι αδύνατο, είναι γιγαντιαίο. Αν όμως γνωρίζατε ορισμένες μεθόδους, αυτό θα γινόταν κατορθωτό.
Προσπαθήστε, πχ..να φανταστείτε ότι η ανθρωπότητα αποτελείται από ένα και μόνο ον. 
Μάλιστα, φανταστείτε ολόκληρο τον κόσμο σαν ένα ον που είναι εδώ, κοντά σας και που το κρατάτε από το χέρι δίνοντάς του πολύ φως και πολλή αγάπη. Τότε, μικρά μόρια από την ψυχή σας πηγαίνουν πρoς όλες τις κατευθύνσεις κι αυτό που κάνατε για εκείνο θα αντανακλά σε όλους τους ανθρώπους που θ' αρχίσουν να έχουν άλλες σκέψεις κι άλλες επιθυμίες
Κι αν υπήρχαν εκατοντάδες και χιλιάδες άνθρωποι στη γη που θα έκαναν αυτή την άσκηση, θα βλέπατε τότε μια καινούργια πνοή, μια θεία πνοή να περνά μέσα από τους ανθρώπους και μια ωραία μέρα, χωρίς να ξέρουν γιατί θα ξυπνούσαν εντελώς αλλαγμένοι


ΑΪΒΑΝΧΩΒ
"Η ΝΕΑ ΓΗ"