Pulse of love 10/12/2013

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Ο πιο αποτελεσματικός θεραπευτής βρίσκεται μέσα σου

"το φιλί της πεταλούδας"

Βιωματικό Εργαστήρι Αυτοβελτίωσης :"Mεταμόρφωση"

Κάθε Παρασκευή 19:30-22:00
στο L.A. (Life n' Art) Theater 


Όλο παραπονιέσαι και λες: Δεν είναι ζωή αυτή που ζω. Δεν αντέχω άλλο πόνο, δυστυχία... Δεν αντέχω άλλη μιζέρια… Θέλω να αλλάξει η ζωή μου…

Τι κάνεις γι’ αυτό; Αναρωτιέμαι! 
Συνεχίζεις να σκέφτεσαι με τον ίδιο τρόπο, να λειτουργείς με τον ίδιο τρόπο, να σπέρνεις τους ίδιους σπόρους, να ποτίζεις τις ίδιες ιδέες, να βάζεις τις ίδιες ταμπέλες, να κατηγορείς όλους τους άλλους και να περιμένεις ότι κάποιος εκεί έξω με έναν μαγικό τρόπο θα σε λυτρώσει.
Μην περιμένεις από κανέναν άνθρωπο να σε απελευθερώσει. Μόνος σου δημιουργείς τα δεσμά, τις φυλακές σου..Εσύ ο ίδιος έχεις γίνει αυτό που είσαι! Πως μπορεί κάποιος άλλος να έρθει να σε βγάλει έξω από τις φυλακές σου και να γεμίσεις ελευθερία αν εσύ ο ίδιος δεν πιστέψεις ότι δεν χρειάζεσαι να ζεις μια ¨μικρή¨ ζωή αλλά αυτό που χρειάζεσαι είναι... να πεις ΝΑΙ στον εαυτό σου.

Έχεις τη Δύναμη και το Δικαίωμα να Αλλάξεις τη Ζωή σου και να αποκτήσεις περισσότερη Αγάπη και Ελευθερία. Δεν υπάρχει κανένας και τίποτα που να μπορεί να σε περιορίσει παρά μόνο ο "κατασκευασμένος" εαυτός σου,  η εμμονή σου στην αυτολύπηση και στη δυστυχία, ο τρόπος που αυτοτιμωρείσαι και τιμωρείς γιατί βαθιά μέσα σου πιστεύεις ότι "δεν αξίζεις την Αγάπη"...  
Ίσως τώρα να είναι η κατάλληλη στιγμή να πεις stop σε οτιδήποτε σε κρατά εγκλωβισμένο/η και να αναρωτηθείς;
«Αυτή τη Zωή θέλω να Zω;»
«Αυτή τη Ζωή Αξίζω να Ζω;»

Κι αν αποφασίσεις ότι ήρθε η ώρα για την πολυπόθητη αλλαγή έλα μαζί μας τις επόμενες Παρασκευές για να συναντήσεις Εσένα. 
Να αναγνωρίσεις ότι σε πληγώνει, σε εγκλωβίζει, σε περιορίζει, σε θυμώνει και γεμάτος/η κατανόηση να προσεγγίσεις τον πληγωμένο σου εαυτό μέσα από μια ¨άλλη¨ ματιά. Να τον αγκαλιάσεις και να τον θεραπεύσεις. 
Να θυμάσαι ότι ανοίγοντας την καρδιά σου και αντικρύζοντας τις πληγές σου, ανοίγεις ταυτόχρονα τα φτερά σου και είσαι έτοιμος να γνωρίσεις μια νέα ελευθερία που θα σε οδηγήσει στους ουρανούς της Αγάπης.

Ο πιο αποτελεσματικός θεραπευτής βρίσκεται μέσα σου
Η ενέργεια και η συνειδητότητα είναι οι πιο δυνατοί, οι πιο αποτελεσματικοί θεραπευτές που υπάρχουν αλλά, δεν θα είχαν καμιά δύναμη, αν το σώμα δεν ανταποκρινόταν. Το σώμα έχει ανά πάσα στιγμή την συναίσθηση των πάντων. Γνωρίζει τι σκέφτεται ο εγκέφαλος, σε ποια συναισθηματική κατάσταση βρισκόμαστε και ποιες είναι οι βαθύτερες πεποιθήσεις μας γιατί όλες είναι καταγεγραμμένες στην κυτταρική του μνήμη.

Αλλάζοντας την συνειδητότητά μας και τον τρόπο που κυλά η ενέργεια μέσα μας αλλάζει όχι μόνο το πως νιώθουμε το σώμα, αλλά και ο τρόπος που αντικρίζουμε τη ζωή. Μετουσιώνοντας, μεταμορφώνοντας αυτά που συνήθως λέμε "αρνητικά" συναισθήματα, αρχίζουμε να βαδίζουμε στο μονοπάτι της πληρότητας και της γαλήνης.

Η πολυπόθητη αλλαγή έρχεται μέσα από το σώμα και η Ηχοθεραπεία (Ενεργητικοί Διαλογισμοί, Κινητική Έκφραση, Θεατρικά και Συστημικά Παιχνίδια, Ταξίδια Φαντασίας, Διαλογιστικές Αναπνευστικές Ασκήσεις), ο Ήχος από τις ηχογαβάθες και τα γκογκ θα μας οδηγήσουν να νιώσουμε και να "ακούσουμε" το σώμα μας, να δούμε τις πληγές μας και να συνειδητοποήσουμε με ποιο τρόπο μπλοκάρουμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας στην καθημερινότητά μας. 
Το ηχομασάζ που θα δεχτούμε σε κάθε μας συνάντηση, σε αυτό το βιωματικό εργαστήρι, θα μας διευκολύνει να αφομοιώσουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτές τις συνειδητοποιήσεις και θα μας  οδηγήσει ευκολότερα να βαδίσουμε στο μονοπάτι της μεταμόρφωσης. 



Τα θέματα των συναντήσεων μας 
Τα συναισθήματα είναι μια σφαίρα, στον πυρήνα της οποίας υπάρχει η αγάπη. Στα εξωτερικά στρώματα της σφαίρας θα συναντήσουμε τον θυμό. Προχωρώντας προς το κέντρο θα βρούμε πρώτα τον φόβο και μετά τον πόνο. Χρειάζεται να περάσουμε μέσα από όλα αυτά τα στρώματα για να έρθουμε στο κέντρο μας. Για να μπορέσουμε να βιώσουμε ολοκληρωτικά την αγάπη χρειάζεται να μπορούμε να βιώνουμε τα συναισθήματα της επιβίωσης που είναι ο θυμός, ο φόβος και ο πόνος. Αν αντιμετωπίσουμε τον θυμό, τον φόβο και τον πόνο, αλλάζει όλη η ενέργεια και ανοίγει ο δρόμος για να φτάσουμε στην πηγή μας που είναι φτιαγμένη από αγνή, καθαρή αγάπη. 

Στο εργαστήρι "το φιλί της πεταλούδας" θα περάσουμε μέσα από το μονοπάτι του Θυμού, του Φόβου και του Πόνου (εσωτερικός κριτής και εσωτερικό παιδί) για να συναντήσουμε τα αρχέτυπα του άντρα και της γυναίκας μέσα μας (Ταντρική Αλχημεία) και αφού τα φέρουμε σε ισορροπία θα έρθουμε σε επαφή με τους Προγόνους μας ώστε να ενδυναμώσουμε τα ταλέντα της ψυχής μας (Αρχέγονη Εμπιστοσύνη) και να οδηγηθούμε να συναντήσουμε τον Αληθινό Εαυτό μας, απελευθερώνοντας όλο το ενεργειακό δυναμικό μας ώστε να βιώνουμε την Αγάπη στην καθημερινότητα μας.


Οι συναντήσεις μας

"Μετουσιώνοντας τον θυμό μας" 9 & 16 Οκτωβρίου

"Εγώ και οι Φόβοι μου": 23 & 30 Οκτωβρίου

'Συναντώντας τον Εσωτερικό μας Κριτή": 6 & 13 Νοεμβρίου

"Θεραπεύοντας το Εσωτερικό μας Παιδί": 20 & 27 Νοεμβρίου

EN ΖΩΗ / "Γέλιο Ευεξίας"  (donation): 4  Δεκεμβρίου 

"Ταξιδεύοντας στα συναισθήματα" (διαλογισμός κάθαρσης): 11  Δεκεμβρίου 

"Επαφή με τους Προγόνους και Αρχέγονη Εμπιστοσύνη": 18  Δεκεμβρίου 

Οι συναντήσεις συνεχίζουν με τον νέο χρόνο 2016

"Γνωρίζοντας το Σώμα, τον Γνωστό Άγνωστο": 8 Ιανουαρίου 

"Επαφή με τα Αρχέτυπα": 15  Ιανουαρίου

"Αγκαλιάζοντας τον Θεϊκό Εαυτό μας" (ο θρόνος) : 22 & 29 Ιανουαρίου 



Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: 
L.A. (Life n' Art) Theater
Κωνσταντινουπόλεως 82, Γκάζι        
(Μετρό Κεραμεικός)

Πληροφορίες:   210 5789337  & 6973216895

Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη

Κόστος Συμμετοχής : 15 ευρώ 

Δεν είναι υποχρεωτική η συμμετοχή σε όλες τις συναντήσεις.


namaste
despoina palamari







Φωτογραφικό υλικό από προηγούμενα σεμινάρια Ηχοθεραπείας
foto by Anna Erodiou

επαφή με τα αρχέτυπα 15/01


πρόγονοι και αρχέγονη εμπιστοσύνη 18/12

"Θεραπεύοντας το Εσωτερικό μας Παιδί" 27/ 11

"Θεραπεύοντας το Εσωτερικό μας Παιδί" 23/ 11







"ο εσωτερικός κριτής" 13/11




Τα θέατρα έλεγχου της Ζωής μας  6/11




'Εγώ και οι φόβοι μου" 23/10


"μετουσιώνοντας το θύμο μας" 9/10





















Μπορείτε να δείτε περισσότερα για την Δέσποινα Παλαμάρη στα: