Pulse of love 10/12/2013

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Ταντρική Αλχημεία: Άντρας-Γυναίκα «ο χορός των ενεργειών»

"Συνάντηση με τα Αρχέτυπα"
8 Μαρτίου – 5 Απριλίου 2017

Άντρας-Γυναίκα 
 «ο χορός των ενεργειών»

Κάθε Τετάρτη 20:00-22:30

"Αλφάβητο Ζωής"  
Απόλλωνος 4 - Σύνταγμα

Στις 8 Μαρτίου ξεκινάει ένας καινούργιος κύκλος ταντρικών συναντήσεων που αφορά τις αρχετυπικές μορφές του άντρα και της γυναίκας μέσα μας και τον τρόπο που αυτές μπορεί να μας επηρεάζουν στην καθημερινότητα μας εμποδίζοντας μας να έχουμε υγιείς σχέσεις.


Συνήθως η εξωτερική πραγματικότητα είναι ένα καθρέφτισμα του εσωτερικού μας κόσμου και ο σύντροφος μας καθρεφτίζει την εσωτερική εικόνα που έχουμε στην ψυχή μας για το αντίθετο φύλο. 
Αν καταφέρουμε να κατανοήσουμε τον άντρα και τη γυναίκα μέσα μας και μπορέσουμε να αναπτύξουμε όλες τις ποιότητές μας τότε θα μπορέσουμε όχι μόνο να έρθουμε πιο κοντά στον σύντροφό μας αλλά και να "χτίσουμε" αρμονικές σχέσεις με τους γύρω μας. 

Σε αυτό το Ταντρικό εργαστήρι, που θα γίνεται κάθε Τετάρτη στο "Αλφάβητο Ζωής" 20:00-22:30 και θα ολοκληρωθεί σε 5 συναντήσεις θα έρθουμε σε επαφή με εκείνες τις ποιότητες που ονομάζουμε αρσενικές αλλά που όλοι έχουμε μέσα μας όπως το να είμαστε δημιουργικοί, περιπετειώδης, τολμηροί, αποφασιστικοί, το να παίρνουμε πρωτοβουλίες, αλλά και με τις γυναικείες ποιότητές μας όπως το να είμαστε δεκτικοί, υπομονετικοί, διαισθητικοί, τρυφεροί με ενσυναίσθηση και κατανόηση για τις καταστάσεις και τους άλλους ανθρώπους.

💦Ακόμη θα  μάθουμε πώς να εκφράζουμε αυθόρμητα την αρσενική (ενεργητική) και τη θηλυκή (δεκτική) πλευρά της φύσης μας και μέσα από αυτό να "παίξουμε", να διασκεδάσουμε και να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας.

💦Θα συναντήσουμε τις αρχετυπικές μορφές του άντρα και της γυναίκας μέσα μας και θα πάρουμε πληροφορίες από αυτές για τη ζωή μας 

💦Θα κατανοήσουμε  τον τρόπο που συμπεριφέρονται και αντιδρούν, έτσι ώστε να μπορέσουμε να φέρουμε την μεταξύ τους σχέση σε αρμονία. 

Ενεργειακά μασάζ, διαλογιστικές αναπνευστικές τεχνικές, ταντρικά παιχνίδια, ήχοι από γκογκ και ηχογαβάθες θα συμβάλουν όχι μόνο στο να κατανοήσουμε αλλά και στο να αφομοιώσουμε την αλλαγή...


Τα θέματα του αυτού του κύκλου είναι:
8 Μαρτίου: Άντρας-Γυναίκα,  «ο χορός των ενεργειών»
15 Μαρτίου: Συνάντηση με τα Αρχέτυπα
22 Μαρτίου: Αναγνωρίζοντας τις αρχετυπικές ποιότητες στην Ζωή μας
29 Μαρτίου: Θεραπεύοντας τη σχέση μας με τα Αρχέτυπα
Απριλίου:  : Το ενεργειακό θεραπευτικό μασάζ yin-yang


Όποιοι ενδιαφέρονται είναι καλό να κλείσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τις 3 Μαρτίου γιατί ήδη υπάρχουν περιορισμένες ανοικτές θέσεις


Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη 

Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: 
«Αλφάβητο Ζωής»: Κέντρο εκπαίδευσης και συμβουλευτικής 
Απόλλωνος 4 (1ος όροφος)    Σύνταγμα (3΄ από το μετρό)

Πληροφορίες: 210-33 13 713 & 6973216895


Ειδικές τιμές για ζευγάρια